FII PREGĂTIT PENTRU PROVOCĂRILE IERNII.AI 20% DISCOUNT LA AMORTIZOARELE BMW ORIGINALE, LA DEALERUL TĂU BMW AUTO COBĂLCESCU.

Solicită o ofertă personalizată

DICTEAZĂ RITMUL CĂLĂTORIEI TALE CU AMORTIZOARELE BMW ORIGINALE.

Fiecare model BMW este o simfonie tehnologică, compusă din peste 4.000 de piese. Amortizoarele automobilului se combină în armonie cu restul pieselor BMW Originale şi îţi transformă automobilul tău BMW în mult mai mult decât o combinaţie de piese: un întreg care funcţionează perfect.

Până la 31 decembrie 2017 ai preţuri speciale pentru amortizoarele BMW Originale.


Solicită o ofertă personalizată

5% DISCOUNT LA SETURILE DE ROŢI DE IARNĂ BMW ORIGINALE.

Aderenţă, siguranţă şi stabilitate dinamică – combinaţia potrivită pentru automobilul tău, mai ales la temperaturi scăzute. Roţile şi anvelopele atent testate oferă o siguranţă optimă pe şoselele alunecoase şi acoperite cu zăpadă şi, în plus, conferă automobilului un aspect unic. Alege un set de roţi complete pentru iarnă, pregăteşte-ţi maşina pentru sezon şi bucură-te de fiecare viraj în siguranţă.


Solicită o ofertă personalizată

LA ACHIZIŢIONAREA UNUI SET DE ROŢI DE IARNĂ, ÎŢI OFERIM HOTEL DE ANVELOPE GRATUIT PENTRU UN SEZON.

Niciun alt accesoriu nu are un impact atât de puternic asupra manevrabilităţii şi a siguranţei precum roţile şi anvelopele. Pentru protejarea şi depozitarea în cele mai condiţii a anvelopelor tale, îţi oferim gratuit la cumpărarea unui set de roţi de iarnă, hotel de anvelope pentru un sezon.


Solicită o ofertă personalizată